Bedrijfsuitje/Personeelsfeest

Rondvaartbedrijf Allure heeft al een groot aantal bedrijfsuitjes mogen organiseren waarbij de sleutelwoorden “Ontspanning en inspanning” centraal stonden. Gelet op de vele mooie reacties is wel gebleken dat wij in staat zijn om dergelijke dagen op voortreffelijke wijze te organiseren.

Wij hebben hiervoor leuke programma’s ontwikkeld. Hierbij moet u denken aan een rondvaart in combinatie met een boeiende stadswandeling ( door onze eigen ervaren stadsgids ) en ‘s avonds ter afsluiting een professionele barbecue op een prachtige en unieke locatie buiten Sneek!

Slecht weer?

Als het weer tegen valt hebben wij een aantal alternatieven bedacht, U moet hierbij denken aan een bezoek aan het Friesch Scheepvaartmuseum of een stadswandeling door Sneek met onze ervaren stadsgids. Ook is er eventueel een bezoek aan de historische slijterij van de “Weduwe Joustra” met eventueel een Berenburgproeverij!! mogelijk.

Heeft u belangstelling of wilt u meer informatie over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen!Rondvaart Allure Sneek

Scroll naar boven