Bestellen en retourneren

Bestellen & Retourneren bij Rondvaartbedrijf Allure

Betalen
Betalen in onze webshop kan veilig en eenvoudig met:
• iDEAL
• Creditcard
• Paypal

Verzenden
Na ontvangst van de bestelling en akkoord van de betaling, zullen wij de bestelling verwerken. We streven ernaar om bestellingen geplaatst voor 17:00 uur op werkdagen, dezelfde dag aan te bieden bij PostNL. PostNL bezorgt doorgaans een pakket de volgende bezorgdag op het aangeven afleveradres.

Als we de bestelling verstuurd hebben ontvang je een e-mail met de track&trace code om de bestelling te kunnen volgen. Wij verzenden aan de volgende landen: Nederland, Duitsland, Luxemburg, Ierland, Zweden, Frankrijk & Denemarken.
Binnen Nederland verzenden wij gratis
• Bij bestellingen vanuit België, Duitsland en Luxemburg bedragen de verzendkosten € 19,50

Retourneren
Wij verwerken jouw bestelling met de grootste zorg. Mocht het toch niet aan de verwachtingen voldoen, dan heb je het recht het binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren.
Het is niet verplicht, maar we stellen het op prijs als je ons de reden van het retourneren wilt laten weten.
De retourkosten zijn voor eigen rekening, tenzij wij de bestelling niet goed uitgevoerd hebben.
Na ontvangst van het betreffende product zullen wij het aankoopbedrag binnen 7 dagen retourneren op hetzelfde rekeningnummer als waar vanaf de bestelling betaald is. Voorwaarde is dat het betreffende product niet gedragen, niet gewassen en niet beschadigd is en voorzien is van de originele verpakking en kaartjes. Het eenmalig passen wordt uiteraard niet beschouwd als gebruik.

Indien u uw producten wilt retourneren, stuur dan een mail naar: info@rondvaart-allure.nl.

Scroll naar boven