Denkend aan Holland in ons mooie Sneek

Wat zijn we als rondvaartbedrijf Allure blij verrast met het programma ‘Denkend aan Holland’ van omroep Max. Denkend aan Holland varen André van Duin en Janny van der Heijden de Elfstedentocht route per boot varen.
Vertrekkend vanuit startpunt Leeuwarden varen André van Duin en Janny van der Heijden, door prachtige natuur en idyllische plaatsjes richting ons mooie Sneek. Hier varen ze dus letterlijk in het vaarwater van rondvaartbedrijf Allure.

Prachtig door de ogen van André en Janny, van omroep Max, een kijkje in onze prachtige provincie. Aankomend in Sneek zie je al gelijk het vertrekpunt van onze rondvaarten, de Houkesloot en de bekende Jousterkade brug waar ons eerste praatje, in onze rondvaart over gaat. Vervolgens laat omroep Max de mooie route richting ons trots, De waterpoort (1613), via de Koopmansgracht zien. Elke keer als we hier met gasten varen voel je de eeuwenoude sfeer van skûtsjes en tjalken uit de tijden van weleer.

André en Janny gaan, na een tussenstop in Sneek, richting IJlst. Varend over de Geeuw, een prachtig en idyllisch waterrijk gebied met prachtige vergezichten. Op dit water is ons nieuwe en succesvolle palingarrangement ontstaan. Tijdens een rondvaart troffen we palingvisser Andries van Netten uit Gaastmeer aan op dit water. Andries was net zijn fuiken aan het leeghalen en liet ons zijn vangst zien en het idee voor een palingarrangement was geboren.

Weer verder met het programma van Omroep Max zien we André en Janny in het stadje IJlst (stadsrechten sinds 1268) waar onze rondvaart afbuigt richting de Zwarte Brekken gaan André en Janny richting Sloten.|

Door dit programma is ons enthousiasme geprikkeld om ons vaargebied te vergroten richting Sloten.

Rondvaart Allure gaat in ieder geval ook dit jaar, met beide schepen op volle kracht vooruit!

Rondvaart Allure Sneek Denkend aan Holland
Denkend aan Holland
Scroll naar boven