Gastenboek

Schrijf een bericht in ons Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
122 berichten.
Monique Kleijn schreef op 2 mei 2021
Geweldig leuke, mooie en onderhoudende tocht gemaakt over het Sneekermeer en door mooie dorpjes gevaren! Onze kinderen van 12 en 14 vonden het ook super!! Schipper Gérard vertelt passievol en vermakelijk! Absolute aanrader. Niet te missen.
Peter schreef op 14 oktober 2020
De berichten in het gastenboek zijn heel positief en daar sluit ik mij 100% bij aan. Ben je in Sneek? Mis dan het rondje Sneekermeer niet. Gerard is een fantastische gastheer. Top.
Floris de Koning schreef op 24 september 2020
op 17 september maakten wij de rondvaart over het Sneekkermeer met schipper Gerard. Wat een fantastische tocht! Een fraaie sloep, een buitengewoon prettige schipper en een heerlijke omgeving. Gerard vertelt op een onderhoudende wijze alle ins en outs. Een absolute aanrader. Volgend jaar komen we zeker weer. Groeten uit den Bosch
Hetty, Anton, Yvette en Peter schreef op 22 september 2020
Op zondag 13 september hebben wij een heerlijke vaartocht gemaakt over het Sneekermeer op de prachtige sloep Venezuela met schipper Gerard. Ondanks het feit dat er die dag eigenlijk geen ruimte meer was voor een vaartocht heeft hij toch tijd voor ons vrijgemaakt en zijn lunchpauze opgeofferd voor ons. We hebben genoten van zijn verhalen, de vaartocht en de prachtige omgeving! Varen op een prachtige historische boot met een leuke schipper die dit met veel passie doet; zeker een aanrader waard! Als we in de buurt zijn gaan we zeker nog een keer met hem mee!
Oscar schreef op 19 september 2020
Wij hadden 16 september het genoegen om met Gerard mee tevaren over het Sneekermeer. Wat een fantastische ervaring en wat kan je leuk vertellen over de omgeving en de historie van de boot. We raden het iedereen aan om een keer bij Gerard op de boot te stappen, echt een super ervaring.
Marcel en Fred schreef op 15 september 2020
Schipper Gerard is allereerst een voortreffelijke gastheer! Eenmaal in de boot vertelt hij voordat de tocht begint gepassioneerd over de interessante, lange historie van de sloep. Tijdens het varen deelt hij veel wetenswaardigheden over wat er allemaal te zien is in de natuur en over de prachtige stulpjes die je passeert. Toen we op het Sneekermeer waren barstte er een niet voorspelde enorme en lange regenbui los... Paraplu's of andere bescherming had niemand bij zich... Een erg gezellige groep van 6 uit Kaatsheuvel zat ook in de sloep en ondanks de regenbui hielden we inclusief Gerard de moed er met humor in! Gedeelde smart was halve smart. Eenmaal terug in Sneek was het weer droog maar wij dus niet :). Gerard gaf ons bij hem thuis handdoeken om in ieder geval onze hoofden een beetje af te drogen en een kruidenbitter. Gastheerschap in optima forma! Al met al was het een prachtige middag waar we met heel veel plezier op terugkijken!
Brigitte Jordan schreef op 10 september 2020
Hoi Gérard met de mooie schoenen 🙂 we hebben genoten vanmiddag. Het was relaxt. Jij vertelde van alles en wat een pracht sloep. 1 minpuntje.. Haha de witte wijn... Je weet wel. Hetgeen ons doet denken aan het feit dat we de Radler en Heineken zijn vergeten af te rekenen. Je kunt ons evt. Een tikkie sturen via 06 25240164 of je rek nr mailen naar mijn mailadres dan maken we het alsnog over. Heel veel groeten en wellicht tot ziens in Breda.
Sander Schaafsma schreef op 22 augustus 2020
Met 6 personen een rondvaart gedaan rondom de wateren van Sneek. Boot is prachtig, zit lekker comfortabel en geeft voldoende ruimte om ook in deze tijd (Covid-19) enige afstand te kunnen houden. Gerard ontzettend plezierig in contact en weet veel te vertellen over de omgeving. Wij gaan volgend jaar zeker weer!
Beheerdersantwoord van: Gerard Jansen
Sander, hartstikke bedankt voor je positieve reactie ???? jullie zijn een leuke club gasten. We verwelkomen jullie graag nog eens op 1 van onze schepen. Groet, Gerard
M zwakhals schreef op 18 augustus 2020
Net terug van een heerlijke tocht .
Klein beetje aangepast maar dat was zoveel leuker .
Onwijs genoten hiervan.
Leuk verteld over van alles ..
Zeker een aanrader
Super bedankt hiervoor ..
Jan en Marga Zwakhals
Franko schreef op 5 augustus 2020
Goedendag Gerard,

Gisteren hebben we enorm genoten van de boottocht met de Venezuela, prachtig schip met een geweldige schipper. Schip vaart super stabiel en prettig. Mooie delen van Sneek gezien en alles verteld op een hele prettige manier.
Bedankt en zeker tot ziens!
Scroll naar boven