Gastenboek

Schrijf een bericht in ons Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
122 berichten.
Gerrit Geerling schreef op 15 juli 2020
Hallo Gerard, we hebben maandag enorm genoten van de tocht op het Sneekermeer in je prachtige boot
Als we weer eens in de buurt zijn komen we zeker nog een keer aan Groetjes uit Wierden en Hoge Hexel ps Doe de groeten aan onze ex plaatsgenoot !
Beheerdersantwoord van: Gerard Jansen
Beste Gerrit,

Bedankt voor je leuke berichtje, het was een hele bijzondere leuke tocht met jullie, wij willen jullie danken voor de plezierige tocht. Jullie krijgen de hartelijke groeten van jullie (ex) plaatsgenoot????
Yke en Joke Hoekstra schreef op 17 juni 2020
Wij vonden het een mooie tocht. Hoewel wij niet zoveel met water hebben vonden wij het een hele ervaring ook door de leuke anekdotes die je vertelde. Je hebt ons geïnspireerd om vaker naar Friesland te komen. Wij komen zeker terug al was het maar voor het heerlijke drankje.
CT schreef op 16 juni 2020
Beste Gerard,
Dank voor de heerlijke boottocht, alle leuke en interessante verhalen! We hebben genoten, ????
Tot een volgende x, hartelijke groeten van “De Brabanders “
Evert en Helma schreef op 19 mei 2020
17 mei 2020.
Bijzondere ontmoeting met schipper Gerard wat uitmondde tot een spontane privé uitje om met zijn nieuwe sloep in de deze bijzondere verontrustende corona tijd te gaan varen op het Sneekermeer. Het was een heerlijke vaart met een leuke en gezellige gastheer en gastvrouw met interessante verhalen, ook over de bijzondere afkomst van deze prachtige sloep wordt uitgebreid over verteld. Zeker voor herhaling vatbaar dus komen wanneer het weer kan en mag aan met onze vrienden. Blijf gezond en een goede zomer gewenst vriendelijke groet Evert en Helma
Margreeth & Karin schreef op 1 september 2019
Op 28 augustus hebben we een heerlijke tocht gemaakt met de Venezuela. Een prachtige comfortabele sloep met een mooie historie waar schipper Gerard mooi en trots over heeft verteld. Het Rondje Sneekermeer, was voor ons nostalgie we hebben enorm genoten. Bedankt Gerard voor deze mooie tocht, we komen zeker weer een keertje terug.

Met vriendelijke groet,
Margreeth & Karin
Arie & Marjoke schreef op 29 juli 2019
Een heerlijke tocht met de Venezuela van Gerard, interessante uitleg over het ontstaan en het reilen en zeilen op het Sneekermeer . Een waardevolle sloep tocht, een goede aanbeveling voor een rustige maar gezellige tocht op het water. Bedankt Gerard. Vooral de privé nazit was waardevol en gezellig. Tot een volgende keer!!
Fam.Valley schreef op 10 juli 2019
We hebben een gezellige middag gehad met de Venezuela op het Sneekermeer.En 's avonds op de camping nog eens geproost op Gerard met zijn heerlijke kruidenbitter!
Gerrie Kwaak schreef op 23 juni 2019
Met ze vieren een leuk weekeinde weg in Friesland.
Wij zijn op zaterdag 22juni een rondvaart gaan maken van 2 uur met de “Venezuela” het was niet een rondvaart zoals er duizenden zijn het was meer een gezellig vaartocht met vrienden. Tijdens het varen kreeg je steeds meer het gevoel dat je een gezellig stukje aan het varen was met een vriend. En die heelveel over het Sneekermeer en omgeving wist te vertellen.
Wij gaan zeker nog een keer terug.
Vrijgezellenfeest Eenhoorn schreef op 12 mei 2019
We hebben een heerlijk tochtje gemaakt tijdens het vrijgezellenfeest van gisteren! We zijn dik tevreden over het contact met de schipper, de sloep en het tochtje dat we hebben gemaakt. Het was een leuk uitje voor een mooi prijsje! Een aanrader!

Groeten van de vrijgezelle eenhoorns!
Lucy Vreeswijk schreef op 16 augustus 2018
Op 15 augustus 2018 hebben we een geweldige vaartocht gemaakt met Gerard. We hebben enorm genoten van de mooie verhalen, de prachtige, luxe sloep en het geweldige gastheerschap. We waren met mijn familie uit "Holland"en ze waren diep onder de indruk van deze ontspannen middag, een aanrader voor iedere familie die samen iets moois willen beleven. Hartelijk dank!!
Scroll naar boven