Gastenboek

Schrijf een bericht in ons Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
122 berichten.
Arjen schreef op 25 oktober 2014
Bedankt voor een leuk stukje varen met een prachtige sloep met historie.
We konden meevaren tijdens beleef Sneek weekend "de Weduwe" met een kleine omweg over de Geeuw naar de waterpoort. Je enthousiasme maakte het compleet. Bedankt ook namens m'n vader.
Flosbach schreef op 12 augustus 2014
Hallo Gerard,
hartelijke dank voor deze heel speciale belevenis op jullie sloep! Onze vrienden zijn de eerste keer in Friesland geweest en vonden het heel bijzonder.
Groetjes en Dank uit duitsland
Leona Flosbach/iPad
Fam. Verheul schreef op 5 augustus 2014
Vandaag een heerlijke rondvaart gemaakt naar het Sneekermeer en de zeilwedstrijden gezien. Erg leuk dat Gerard eerst de geschiedenis vd sloep vertelde en onderweg nog leuke en interessante weetjes. Heerlijk weer en we hebben ontzettend genoten. Het enthousiasme van Gerard is mooi om te zien. Voor herhaling vatbaar!!
Mirjam Groen schreef op 5 mei 2014
Een heerlijke rondvaart vanmiddag gemaakt met Rondvaartbedrijf Allure. Bedankt voor de heerlijke tocht!!
Diana schreef op 24 september 2013
Beste Gerard,
Afgelopen vrijdag heb ik samen met mijn collega's enorm genoten van een heerlijke tocht op jouw prachtige sloep. Het vaargebied kan ik dromen maar in de "Venezuela" krijgt het een hele andere dimensie. Wat een plaatje en wat een fijne sfeer heb je aan boord! Ruimte samen met een hapje een wijntje en een dekentje voor de frisse avonden maakte het relax gevoel compleet.

Bedankt!
En tot ziens op de Friese meren.

Hartelijke groet,
Di*** Torenga (& collega's Achmea)
Talsma schreef op 25 augustus 2013
Beste schipper Gerard, Wat hebben we genoten van de heerlijke rondvaart vanmiddag, met leuke wetenswaardigheden en een lekker wijntje aan boord, bedankt daarvoor! We komen zeker terug! Groet Dick & Annet Talsma
Fam. Bijker schreef op 24 augustus 2013
Beste mensen van “Noorderland”,

Vorig jaar won ik via jullie tijdschrift een boottocht voor 2 personen op de “Venezuela”, waarover jullie een artikel hadden opgenomen in Noorderland nummer 5. Aanvankelijk hadden we de tocht gepland in oktober, maar omdat het toen te koud en te winderig was werd deze (ruim) over winter heen getild. Uiteindelijk hebben we afgelopen donderdag kunnen genieten van een heerlijk dagje Sneek, niet in de laatste plaats vanwege het schitterende weer en de geweldige tocht op de “Venezuela” met schipper Gerard Jansen, die ons zeer gastvrij ontving en ons heeft “ingewijd” in Sneek in de ruimste zin van het woord. In de bijlage stuur ik een paar foto’s mee, zodat jullie ook een indruk kunnen krijgen van hoe het geweest is. Wat ons betreft is het voor herhaling vatbaar: dit zijn de leukere uitjes!

Met vriendelijke groet,
Alice Bijker
Leonie Colen schreef op 6 juli 2013
Ondanks dat we de enige gasten waren voor de rondvaart vertrokken we toch met de schitterende sloep voor een tocht van 3 uur over oa het Sneekermeer. Schipper Gerard wist veel leuke dingen te vertellen over de omgeving en onder het genot van een wit wijntje was het een schitterende, zonnige tocht. En wat een geluk hadden wij hiermee.
Gerrit Welmer schreef op 17 juni 2013
Zaterdagmorgen was het slecht weer in Sneek, maar om 14:00 uur, toen we op de Venezuela gingen, was het winderig maar droog en zonnig en maakten we een schitterende rondvaart in de buurt van Sneek en het Sneekermeer. De gastvrijheid aan boord, van schipper Gerard, was hartverwarmend evenals het "Nobeltje" van Connie toen we weer in de thuishaven waren.
Connie en Gerard, namens de kameraden van de "Diekerhökerjongs" en de dames, heel hartelijk dank voor een mooie middag. We zien elkaar vast nog wel eens!
Christiaan Fousert schreef op 15 juni 2013
Ondanks het slechte weer van vanmorgen toch genoten van de boottocht op de Venezuela.
''s Middags volledig opgedroogd en nog een mooie tijd in Sneek gehad.

Wie weet nog eens tot ziens.
Scroll naar boven