Rondvaart Allure Sneek

10 jaar rondvaart Allure, dat is best iets om trots op te zijn en dat zijn wij ook. In de afgelopen 10 jaar hebben we inmiddels meer dan 7000 gasten aan boord mogen verwelkomen. Hieruit hebben we geconstateerd dat onze hobby is uitgegroeid naar een professioneel rondvaartbedrijf die zijn eigen identiteit heeft ontwikkeld. We hebben een bijzondere positie ingenomen op de Sneeker rondvaart markt. Bij ons viert de kleinschaligheid hoogtij, concreet bedoelen we daarmee dat de beleving van elke rondvaart maximaal is.

In verband met ons jubileum zijn er een aantal nieuwe arrangementen in ontwikkeling waarbij andere Sneeker bedrijven een bijzondere rol gaan spelen in deze arrangementen. 

Vanaf 1 april zijn er bij ons 3 verschillende soorten ansichtkaarten verkrijgbaar (collectors item) deze hebben we speciaal ontwikkeld in het kader van ons 10 jarig jubileum. Deze kaarten zijn na iedere rondvaart verkrijgbaar en geven een leuke herinnering aan de rondvaart die bij ons is gemaakt. De prijs van de kaart is €2,- en als setje van 3 stuks voor €5,-

Rondvaart Allure Sneek Rondvaart Allure Sneek Rondvaart Allure Sneek

In het komend seizoen zullen we een evenement gaan organiseren ivm ons jubileum, volg de berichten in de social media en op onze website!!

Scroll naar boven