Stadsarrangement ‘De Waterpoort’

Stadsarrangement ‘de Waterpoort’

Dat is varen, water, eten en borrelen in een prachtige ambiance van cultuur met historie en gastvrijheid.
Stadsarrangement Waterpoort

Om dit bijzondere arrangement kracht bij te zetten, laten we de keuze bij de gast, de gast kan kiezen uit de volgende arrangementen:

Het ochtendarrangement.
In de ochtend varen met onze museumsloep de Venezuela (1906). Dat is genieten onder het genot van koffie/thee en echte Friese oranjekoek op de prachtige Friese wateren. Hierna kunt u genieten van een heerlijke uitgebreide lunch in de Stadsherberg, hier is de historie nog duidelijk voelbaar. De rest van de dag kunt u bijvoorbeeld nog heerlijk genieten van alles wat Sneek nog meer te bieden heeft. Dit bijzondere arrangement kunnen wij u aanbieden voor € 39,95 p.p.

 

Het middagarrangement
Is op de eerste plaats varen met onze museumsloep de Venezuela (1906). Onder het genot van een borrelhapje en een drankje kunt u genieten van het prachtige Friese landschap, maar dat is nog niet alles. Na het aanmeren krijgt u een rondleiding bij de ruim 160 jarige slijterij de Weduwe Joustra. Hier wordt nog steeds de echte Friese berenburg gebotteld, daarna wordt u verwacht bij de Stadsherberg, waar u gebruik gaat maken van een Friesche stoofpot incl. 2 consumpties!
. In deze prachtige ambiance sluit u dit arrangement af, conclusie u gaat gegarandeerd met een Snitserleven gevoel weer naar huis.

Dit arrangement bieden wij u aan voor slechts € 50,- p.p.

Rondvaart Allure Sneek

Rondvaart Allure Sneek

 

Scroll naar boven