Donateur worden van de Venezuela

Vrienden van

Word nu vriend/donateur van de unieke, antiek houten reddingsloep ‘de Venezuela’.

Als donateur voor minimaal €30,- per jaar, nodigen wij u jaarlijks uit voor een vaart van 2 uren op een nog nader te bepalen datum, afhankelijk van het aantal vrienden van de ‘Venezuela’ die mee kunnen varen. U zult verder op de hoogte worden gehouden van alle activiteiten van Rondvaarbedrijf Allure! Als u gebruik maakt van onze prachtige arrangementen krijgt u als donateur een korting van 10% voor uzelf en uw gasten!!

Met uw donatie levert u een bijdrage aan het behoud van dit prachtige en fameuze ‘museumschip’ welke is gebouwd in 1906 bij de werf Reiherstieg Schiffswerfte & Maschinenfabrik in Hamburg. Daarnaast willen wij zoveel mogelijk geïnteresseerden betrekken bij alle verdere ontwikkelingen van de ‘Venezuela’. We willen de rijke historie van de reddingsloep de ‘Venezuela’ meer bekendheid geven door het organiseren van tochten en andere activiteiten, speciaal voor de vrienden/donateurs van de ‘Venezuela’.

Krijg korting!!

Vriend/donateur worden van de ‘Venezuela’ doe je uit gevoel voor historie, scheepsbouw, techniek, zeevaart en last but not least nostalgie!! Het geeft je een bijzonder gevoel om te gaan varen in deze prachtige authentieke reddingsloep. Een bijzonder element van de sloep is de zeeg. Die kun je alleen bewonderen als je de sloep op afstand bekijkt. 

Wij zijn ook blij met de vele verhalen die in het ‘logboek’ staan vermeld. Daarvan hebben wij een kopie aan boord voor de liefhebbers. Als u donateur wordt, kunt u gebruik gaan maken van onze prachtige arrangementen en krijgt u en uw gasten 10% korting! U blijft op de hoogte van de ontwikkelingen op en rond de ‘Venezuela’ via onze nieuwsbrief. Deze verschijnt tweemaal per jaar. En natuurlijk wordt u eenmaal per jaar uitgenodigd voor de speciale donateurs vaartocht.

Maak ook deel uit van het selecte groepje Vrienden-van ! Bekijk hier de foto’s van eerdere tochten.

JA, ik meld mij aan als donateur!

Scroll naar boven